مجموعه: غذاهاي رژيمي اگر تا بحال از كلم بروكلي استفاده نكرده ايد دستور پخت هاي زير را امتحان كرده و بروكلي را وارد رژيم غذايي خود كنيد.
قطعا شما از خواص بيشمار كلم بروكلي و ضرورت استفاده از آن آگاه هستيد. اين سبزي كم كالري و سرشار از ويتامينها، مواد معدني و فيبر مي باشد. علاوه بر همه اينها منبع فوق العاده غني از آنتي اكسيدانها و مواد شيميايي گياهي محسوب مي شود. اگر تا بحال از اين سبزي منحصر بفرد استفاده نكرده ايد دستور پخت هاي زير را امتحان كرده و بروكلي را وارد رژيم غذايي خود كنيد:
1 - بروكلي چرب 2 فنجان بروكلي را بخار پز كنيد تا نرم شوند، سپس آنها را به يك غذاساز منتقل كرده و يك عدد آووكادو خرد شده را به آن اضافه كنيد و 5 تا 10 ثانيه مخلوط كنيد تا يكدست شوند. سپس 1 عدد گوجه فرنگي خرد شده، يك چهارم فنجان پياز قرمز خرد شده، كمي فلفل سبز تند خرد شده، يك چهارم فنجا ن گشنيز، يك چهارم قاشق چايخوري پودر سير و كمي نمك را به بقيه مواد درون غذاساز اضافه مي كنيم وتا جايي كه يك مخلوط همگن بدست آيد هم مي زنيم. مي توانيد اين غذا را با كاسني و كرفس نيز سرو كنيد.
2 - بروكلي با سس فتا 2 فنجان كلم بروكلي را بخارپز كرده و كنار مي گذاريم. در يك تابه نچسب يك قاشق غذاخوري روغن زيتون و نصف يك پياز ريز شده و پخته و 2 حبه سير رنده شده را مي ريزيم و تفت مي دهيم تا همه آنها نرم شوند. بروكلي را به اين مواد اضافه كرده و تفت مي دهيم تا وقتي پيازها بيرنگ شوند. 2 قاشق غذاخوري آب ليمو ترش تازه را به مواد تابه اضافه كرده و مواد را درون غذاساز يا مخلوط كن ريخته و نصف فنجان پنير فتا ، يك چهارم فنجان آب و سبزيجاتي مانند جعفري يا شويد را به آنها مي افزاييم و هم مي زنيم تا نرم و يكدست شوند.
3 - پوره بروكلي يك قاشق غذاخوري روغن زيتون را بر روي حرارت ملايم گرم كرده و يك دسته كوچك گل كلم و يك دسته كوچك بروكلي را خرد كرده و به آن مي افزاييم و به مدت 8 دقيقه تفت مي دهيم، سپس سه چهارم فنجان آب اضافه كرده و شعله را زياد كرده تا نرم شوند(حدود 5 دقيقه). مواد را به يك كاسه منتقل كرده و يك چهارم فنجان پارميزان به آنها اضافه مي كنيم. مي توانيم اين مخلوط را له كرده و بصورت پوره در بياوريم و با نمك و فلفل طعم دار كنيم. اين پوره را مي توان به جاي پوره سيب زميني به عنوان يك پوره كم كالري و سالم سرو كرد.
منبع :parsivenus.com
|